News

Beste, geachte, lieve en betrokken vrienden en kennissen,

Sinds Zapp4 stopte met het initiëren van nieuwe programma’s en concerten, heeft u weinig van het kwartet gehoord. Echter af en toe stappen we met heel veel plezier op de Zapp-trein om weer eens een potje te kunnen rocken, funken en knarsen.

Afgelopen 8 maart was het weer zover en speelde Zapp4 een concert in een afgeladen Filmhuis in Oosterbeek. Het was net als voor vele anderen ons laatste concert voor lange tijd. Gelukkig is dit concert opgenomen en prachtig geregistreerd. Meteen na de lockdown is Oene begonnen met het verkopen van zijn tekeningen tbv. de vluchtelingen op Lesbos, hij is zeer betrokken en heeft directe contacten met vluchtelingen organisaties. Samen met anderen en door het gulle enthousiasme van de kopers van de tekeningen is er ruim 10.000 euro opgehaald dat direct bij de vluchtelingen terecht komt.

Jasper heeft zijn 49ste verjaardag gevierd met het organiseren van een benefiet avond voor een organisatie genaamd Silent Work dat ontzettend veel goeds teweegbrengt in Mauritanië. Mede door deze avond en alles wat eromheen georganiseerd was (t/m een sponsorloop op de lagere school van Jaspers kinderen aan toe) is er 40.000 euro opgehaald en zijn er inmiddels zonnepanelen geplaatst met pompen waardoor een hele regio toegang heeft tot water en voedsel.

Met deze fantastische registratie in de hand is er helaas nu een momentum gekomen dit concert in de strijd te brengen om geld op te halen voor beide organisaties. De toestanden in Moria zijn directe aanleiding voor deze actie maar ook in Mauritanië is de situatie immer schrijnend.

Wat willen we?
We bieden u een link aan waarmee u een maand toegang krijgt tot het nu al legendarisch Zapp4 concert van afgelopen maart. Hiervoor vragen we minimaal €15,-

Hoe gaat het in zijn werk?
-Binnen nu en een maand zullen we proberen zoveel mogelijk ‘kaartjes’ te verkopen. -16 oktober om 0:00 uur sluit de verkoop en van 17 oktober t/m 16 november zal de link te bekijken zijn. -U kan zelf kiezen welke organisatie u wilt steunen en betaalt door direct te storten aan:

Moria: klik hier

Mauritanië: NL29RABO0356918890 tnv. Silent Work ovv. Zappconcert
Meer informatie op www.silentwork.org
Alle giften aan Silent Work worden door www.wildeganzen.nl verdubbeld!

-U mailt uw betalingsbewijs (schermafbeelding is al goed) naar: zappconcert@gmail.com en krijgt 17 oktober de link gereplyed.

U wordt natuurlijk van harte uitgenodigd deze mail door te sturen naar iedereen van wie u het vermoeden heeft ook geïnteresseerd te zijn.

Vriendelijke groeten van Zapp4

Aanbod 2017-2018

zapp4 2017-2018